Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Less is more

Skinimalism

Minimalisme voor het gezicht: skinimalism is één van de belangrijkste beautytrends van het jaar. Maar wat betekent het eigenlijk? De basis van het skinimalism-idee is om de huidverzorging makkelijker te maken en de dagelijkse routine terug te brengen tot de belangrijkste producten. En vooral: van je eigen huid houden, ook al is die niet perfect.

Een mooie huid in 3 stappen

Skinimalism-routine

Stap 1

Reiniging

Een cleanser is een onmisbaar onderdeel van elke huidverzorgingsroutine. Reiniging is een must om overtollige olie, make-up en vuil van je huid te verwijderen en verstopte poriën te voorkomen.

Kiehl's Ultra Facial Cleanser

Stap 2

Hydration

Vochtinbrengende crèmes en serums zorgen voor een geweldige glow - als ze ook antioxiderende ingrediënten zoals vitamine C of E bevatten, kunnen ze je huid extra versterken.

one.two.free! Super Glow Serum

Stap 3

Zonbescherming

Het is essentieel om elke dag zonnebrandcrème te dragen. Alleen zo bescherm je je huid tegen zonnebrand, beschadiging door licht en vroegtijdige huidveroudering.

Dermacosmetics Anti-Age SPF30

Extra tip

Jouw make-up musthave

Heb je een make-upproduct waar je niet zonder kunt? Misschien kun je in plaats daarvan allround producten gebruiken om met minimale inspanning je minimalistische look af te ronden.

Douglas Lip & Cheek Balm

Meer voor jouw skinimalism look

Beauty trend: Skinimalism

(1.073)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: