Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Beautygeheimen uit Japan

J-beauty voor elke dag

Het samenstellen van de perfecte individuele huidverzorgingsroutine kost tijd. Wat elke huid echter nodig heeft, zijn verzachtende producten, serums en vochtinbrengende crèmes. Voeg een beetje knowhow van Japanse huidverzorging toe en je mooiste glow is nooit ver weg.

J-beauty favorieten

Verzorging uit Japan

Skincare routine in 3 stappen

Maak gebruik van de grondbeginselen van Japanse beauty met deze eenvoudig te volgen skincare routine voor een stralende huid.

Gezichtslotion

Door de hydraterende, voedende formule zorgt een gezichtslotion voor een harmonieuze, stralende teint en geeft de huid een vochtboost na het reinigen. Breng de lotion eenvoudig met een wattenschijfje zachtjes aan op het gezicht.

1 / 3
Serum

Bij een serum zijn de ingrediënten zeer geconcentreerd. Let bij een serum daarom op dat de intensiviteit past bij jouw persoonlijke huidbehoeften. Breng na de lotion twee pompjes van het serum aan en masseer in met uw vingers in opwaartse bewegingen.

2 / 3
Moisturizer

Een moisturizer versterkt het hydraterende effect van de gezichtslotion en het serum. Gebruik gelformules op een vettere huid of in warme, vochtige omgevingen en crèmes als het koeler is of je huid droger is om je huid zacht en soepel te houden.

3 / 3