Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Samen de toekomst vormgeven

Gerecyclede verpakkingen

Of het nu gaat om lichaamsverzorging, geur of make-up: er kan overal bespaard worden. Met verpakkingen gemaakt van gerecyclede materialen kunnen we ons milieu helpen beschermen. Daarom laten we je onze gevarieerde selectie producten zien die in gerecyclede verpakkingen worden geleverd.

Duurzame verpakkingen

Gerecyclede beautymusthaves

          

HUIDVERZORGING

Duurzame huidverzorging maakt je mooi en blij: de zepen uit de Douglas Collection bijvoorbeeld, bestaan ​​uit volledig composteerbare graspapierverpakkingen en worden in Europa CO2-neutraal geproduceerd.

1 / 4
LICHAAMSVERZORGING

Op zoek naar rijke lichaamsverzorging met herbruikbare verpakkingen? Bij ons vind je wat je zoekt. Zo vertrouwt het merk UpCircle niet alleen op recyclebare verpakkingen, maar zet het ook in op duurzaamheid als het om ingrediënten gaat.

2 / 4
MAKE-UP

Ontdek onze natuurvriendelijke beautyhighlights: de No Compromise Mascara uit de Douglas Collection bijvoorbeeld geeft je wimpers een uniek volume en ontziet dankzij de verpakking van 80% gerecycled plastic het milieu.

3 / 4
GEUREN

Heerlijk ruiken en tegelijkertijd iets doen voor het milieu? Ja graag! Geuren van Zarkoperfume, bijvoorbeeld, vertrouwen op minimalistische verpakkingen gemaakt van 100% gerecycled .

4 / 4

Ontdek nu!

Alles rondom duurzame beauty musthaves

Bewust shoppen hebben wij een stuk gemakkelijker voor je gemaakt: deze merken hebben het welzijn van mens, dier en natuur voor ogen.

Image alt text

Gerecyclede verpakkingen

(803)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: