Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Bespaar op skincare van Clinique, Estée Lauder, Shiseido, Clarins & one.two.free! 💚🍂

Duurzame verpakkingen

Gerecycled, recyclebaar of navulbaar? Hier vind je de beste producten met een duurzame, innovatieve verpakking - of direct zonder verpakking!

Duurzaam verpakt

Duurzaamheid is zo veelzijdig

Er zijn veel manieren om de impact op ons milieu te verminderen: Naast korte productieketens en processen werken steeds meer merken ook aan de milieuvriendelijkheid van hun productverpakkingen.

Zonder verpakking

De eenvoudigste manier om verpakkingsafval te verminderen? Helemaal geen verpakking! Vaste zepen, shampoos en reinigingsmiddelen doen het vaak zonder verpakkingsmateriaal of worden verzonden in recyclebaar papier.

1 / 4
Navulbare producten

Veel merken bieden navullingen voor hun producten aan - zodat je kunt genieten van jouw favoriete product, plastic afval kunt verminderen en vaak zelfs wat geld kunt besparen.

2 / 4
Recyclebare verpakking

Merken zoals one.two.free! gebruiken verpakkingen van één materiaal of die gemakkelijk te scheiden zijn om recycling te vergemakkelijken. De verpakking is voor minimaal 96% recyclebaar, sommige zelfs 100%, zoals die van het Cleansing Clay Mask.

3 / 4
Gerecycleerde verpakking

Sommige beautyproducten zijn niet alleen recyclebaar, maar zijn gemaakt van materialen die al zijn hergebruikt. Zo is de papieren verpakking van de Douglas Collection No Compromise Mascara 100% recyclebaar en gemaakt van 30% gerecycled papier.

4 / 4

Samen de toekomst vormgeven

Gerecyclede verpakkingen

Of het nu gaat om skincare, parfum of make-up: er kan overal bespaard worden. Met gerecyclede verpakkingen kunnen we ons milieu helpen beschermen.

Image alt text