Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Voor de planeet & jou

Deze merken focussen op duurzaamheid

Onder het motto "respecting beauty" presenteren wij producten van merken die een duurzame aanpak volgen - zonder concessies te doen aan kwaliteit, design of formulering. Highlights uit de categorieën clean en natural beauty, maar ook vegan en duurzaam verpakte producten komen aan bod.

Image alt tag

Jardin Bohème

Om terug te geven aan de natuur, voldoen de Natural Fragrances van Jardin Bohème aan de COSMOS ORGANIC-norm. De parfums zijn vegan en bestaan ​​uit 99% natuurlijke en tot 90% biologische ingrediënten.

Image alt tag
Image alt tag

Douglas Collection

Producten van Douglas Collection vertrouwen op innovatieve clean beautyformules en duurzame verpakkingen. Ontdek hoogwaardige producten voor elke dag en elke levensstijl tegen een eerlijke prijs.

Image alt tag
Image alt tag

one.two.free!

one.two.free! behoort tot onze categorie Clean Beauty, het bevat dus bepaalde controversiële ingrediënten niet. Ook de verpakking is 96% recyclebaar.

Image alt tag
Image alt tag

DERMACOSMETICS

De producten van DERMACOSMETICS bevatten L-Carnosine om het verouderingsproces van de huid tegen te gaan. Ze voldoen ook aan de criteria voor clean beauty.

Image alt tag
Image alt tag

#INNERBEAUTY

#INNERBEAUTY biedt voedingssupplementen om je beautyroutine van binnenuit te ondersteunen. Veel producten zijn veganistisch, halal en vrij van kleurstoffen, lactose en gluten.

Image alt tag

Duurzame merken

(23)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: