Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

WHY WE LOVE ...

Clean Beauty

Clean Beauty staat voor zorgvuldig en bewust geproduceerde producten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn enkele ingrediënten die zijn uitgesloten. Bovendien zijn alle Clean Beauty producten dierproefvrij.

Ontdek Clean Beauty

Gezicht

Ontdek nu

Lichaam

Ontdek nu

Make-up

Ontdek nu

Geuren

Ontdek nu

Clean Beauty merken

Onze Clean Beauty highlights

CLEAN BEAUTY

one.two.free!

De 3-stappen gezichtsverzorging vertrouwt op gefermenteerde ingrediënten en duurzame verpakking.

Ontdek nu

CLEAN BEAUTY

Douglas Essential

De revolutionaire reinigingsproducten maken indruk met slimme formules en natuurlijke ingrediënten.

Ontdek nu

CLEAN BEAUTY

KORA Organics

KORA Organics streeft ernaar om geest, lichaam en huid op een gezonde en duurzame manier te voeden.

Ontdek nu

CLEAN BEAUTY

Honest Beauty

Jessica Alba's hoogwaardige verzorging en make-upproducten beloven een perfecte doeltreffendheid.

Ontdek nu

CLEAN BEAUTY

Florence by Mills

De huidverzorging en make-up van Millie Bobby Brown laten u stralen met natuurlijke ingrediënten.

Ontdek nu

Clean Beauty

(2.180)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Prijs
Sorteren op:

Clean Beauty: ‘Vrij van’

Bewuste consumptie en een transparante communicatie van ingrediënten wordt steeds belangrijker - ook binnen de beautywereld! Clean Beauty staat voor zorgvuldig en bewust geproduceerde producten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn enkele ingrediënten die zijn uitgesloten. Bovendien zijn alle Clean Beauty producten dierproefvrij. "Clean" staat niet voor "beter dan", maar voor "vrij van". Clean Beauty is geen synoniem van natuurlijk, vegan of 'vrij van synthetische ingrediënten'. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen bij uw aankoopbeslissing. De lijst beweert niet compleet te zijn. Met onze Clean Beauty gids willen we alle consumenten, voor wie het belangrijk is om bepaalde ingrediënten in hun cosmetische producten achterwege te laten, een gemakkelijke en snelle oriëntatie geven.

Clean Beauty-producten

Wilt u bepaalde ingrediënten die bekritiseerd worden in uw schoonheidsproducten vermijden? Dan is onze Clean Beauty-gids precies wat u zoekt! In onze stores en online vindt u enkele merken die helemaal "clean" zijn. Daarnaast zijn er ook merken waarvan een deel van het assortiment behoort tot Clean Beauty. Er is geen universele en algemeen geldige definitie van Clean Beauty in de cosmeticamarkt. Daarom hebben we voor u onze Douglas Clean Beauty-gids ontwikkeld. Cyclische siliconen, parabenen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten waarmee we rekening hebben gehouden. Bovendien zijn alle producten die u in onze Clean Beauty categorie vindt, dierproefvrij. Onze lijst is niet bedoeld om compleet te zijn. Naast deze lijst bestaan er nog andere ingrediënten waarvan wordt vermoed dat ze gevoeligheid of irritatie zouden kunnen veroorzaken.

Voor ons is het belangrijk om te benadrukken dat onze Douglas Clean Beauty-gids niet het onderwerp synthetische vs. natuurlijke ingrediënten aansnijdt. Zo kunnen synthetische ingrediënten duurzaam en onschadelijk zijn, terwijl natuurlijke ingrediënten niet per se duurzaam hoeven zijn en ook gevoeligheid kunnen veroorzaken. Ons doel is om u van een overzicht te voorzien dat u helpt bij de aankoopbeslissing en die de mogelijke effecten van bepaalde ingrediënten aangeeft.

Bekijk onze Clean Beauty guide voor meer informatie rondom de uitgesloten ingrediënten.