1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
ALLÉÉN DIT WEEKEND: 15% korting* bij besteding vanaf € 29,- & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

Proenza Schouler

(2)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Proenza Schouler - Van New York tot Arizona

Ze belichamen verfijnde luxe en vrouwelijke designs - Jack McCollough en Lazaro Hernandez van het merk Proenza Schouler, zijn mode visionairs met een voorliefde voor het buitengewone. De twee ontwerpers van Proenza Schouler hebben hun eigen verhaal: als studenten van de New York Parson's School of Design, creëerden ze een gezamenlijke afstudeercollectie en legden daarmee de basis voor hun merk vast. Het Brand Proenza Schouler werd vervolgens in 2002 gemaakt. Het logo en dus ook de merknaam Proenza Schouler is een combinatie van de meisjesnamen van de moeders van Jack McCollough en Lazaro Hernandez. De eerste Fragrance van Proenza Schouler volgde in 2018 met Arizona.

Arizona - Geur met een gevoel van vrijheid

De parfumdebut Arizona is op een Roadtrip van de ontwerper geïnspireerd. Hier neemt Proenza Schouler je mee naar de Amerikaanse woestijn - ver weg van de hectische grote stad ontvouwt zich hier de schoonheid van de ongerepte natuur. Geen wonder dat de witte cactusbloesem als woestijnplant in deze samenstelling opvalt. De Eau de Parfum speelt ook met bloemige tonen van sinaasappelbloesem, jasmijn en irisboter. In de basis maken warme musk en kasjmier het geurboeket compleet. Ontsnap uit je dagelijks leven en voel de vrijheid van de Amerikaanse woestijn - met Arizona van Proenza Schouler. De geur Arizona van het Designer-Duo Proenza Schouler is te vinden in onze Douglas online winkel. Bij deze geurlijn hebben we ook doucheolie, lichaamsolie en bodylotion.