Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Profiteer van ronde prijzen* op ALLES! 🌸

ELEMIS

(103)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Feel-good huidverzorging van Elemis nu ook in Nederland

Waar Elemis begon als verzorgingsmerk in spa’s op cruiseschepen, is deze verfijnde verzorging nu ook te gebruiken in jouw dagelijkse beautyroutine. Elemis onderzoekt en optimaliseert al meer dan dertig jaar de juiste producten voor jouw huid. Je huid verandert constant. Omdat je ouder wordt, maar ook omdat je altijd in beweging bent. Vanuit het innovatielab in London werkt Elemis constant aan innoverende verzorgingsproducten die meebewegen op jouw tempo. Elemis zorgt ervoor dat jouw huid er nooit alleen voor staat.

Elemis cosmetics voor ieder moment

Jouw huid reist altijd met je mee. Iedere plek is anders en vraagt om een andere specifieke verzorging. Of je nou te maken hebt met een heerlijk warme zomerdag waarop je niet wilt verbranden, of een stevige regenbui ontvangt waarvan je huid uitdroogt. Elemis houdt jouw huid in een goede conditie door haar innovatieve technieken met kalmerende en hydraterende stoffen te verbinden.

Met de dag- en nachtcrèmes van Elemis blijft jouw huid stralen, ongeacht in welke situatie jij je bevindt. Dit is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor jouw welzijn. Want wat van buiten goed zit, voel je ook van binnen.

Elemis: van spa naar jouw beautyroutine

Dompel je onder in gevoelens van rust en kalmte door je huid op ieder moment van de dag te voorzien van een ware spa-treatment in huis. Kaarsjes aan, geurstokje en achtergrondmuziek. Kom tot rust met één van Elemis professional gezichtsmaskers en maak je verwenmoment af met een heerlijke serum.

Elemis online kopen bij Douglas!”

Je kunt Elemis nu ook online kopen bij Douglas. Ontvang bij iedere bestelling twee gratis samples en maak daarnaast gebruik van gratis verzending en retour. Meer beauty-advies over Elemis? Laat je adviseren door onze professionals in één van onze winkels. Bestel je voor iemand anders? Geen probleem. Het cadeautje wordt ingepakt bij jou of bij de ontvanger afgeleverd. Als je Douglas Card Member bent, ontvang je bovendien extra kortingen en acties.