1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
DIOR Logo
DIOR

Onthul je mooiste lippen met lipgloss en lip oil van Dior

Je kan Dior kennen van de heerlijke parfum, de mooie kleding of de luxe make-up. Maar wist je dat het merk ook geweldige lipgloss en lip oil in het de collectie heeft? Perfect om extra kleur aan je look toe te voegen of juist om een subtiele glans te geven. En dan heeft Dior-lipgloss ook nog een verzorgende werking! Neem dus snel een kijkje in de collectie en vind de nieuwe aanwinst voor jouw lippen bij Douglas!/p>

Probeer de Dior Addict Lip Maximizer

Droom je van volle lippen? Dan raden we de Dior Addict Lip Maximizer aan! Deze verzorgende lipgloss doet wat de naam al voorspelt: het geeft je lippen maximaal volume waardoor ze voller lijken. Deze lipgloss van Dior is in verschillende tinten beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor zachtroze of maak een statement met de kleur cherry. Een ander fijn product is de Dior Addict Lip Glow Oil. Deze voedende lip oil van Dior biedt intensieve verzorging voor de lippen en zorgt daarnaast voor een mooie kleur. Zo heb je het beste van beiden!

Shop lipgloss van Dior bij Douglas

Welk item je ook kiest: je maakt je lippen blij met Dior-lipgloss of Dior-lip oil. Door de verschillende kleuren is de lipgloss van Dior te dragen bij iedere gelegenheid: van een bruiloft tot een werkdag. Dior-lip oils zijn natuurlijk verkrijgbaar in onze fysieke winkels én online. Hoe je ook winkelt, je kunt altijd rekenen op de service van Douglas. Zo betaal je geen verzendkosten en ben je altijd vrij om je gekochte items te ruilen. Bovendien krijg je bij je aankoop altijd gratis samples cadeau. Leuk, want zo blijf je nieuwe merken en producten ontdekken!