1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
CHANEL Logo
CHANEL

CHANEL - Deodorant

(2)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

CHANEL deodorant: top tot teen in CHANEL

Hul jezelf in CHANEL, van top tot teen. Naast elegante zwarte pakken en klassiek kruidige parfums, kun je jezelf ook uitdossen met een opvallende CHANEL-deodorant. Een deodorant van CHANEL herken je aan diens rijke geurnoten, die hetzelfde zijn als de beroemde CHANEL-parfums. Zo heb je keuze aan een Bleu CHANEL deodorant en een CHANEL allure deodorant, beide opvallende en best-selling geuren die CHANEL al jaren in haar assortiment heeft. Verstop dit alles in een elegant, minimalistisch flesje, en de deodorants van CHANEL zijn de perfecte aanvulling op je ultieme CHANEL-look. Maar dankzij hun toegankelijke prijs, zijn ze ook perfect voor liefhebbers die kennis willen maken met het geurassortiment van CHANEL.

De verschillende CHANEL-deodorants

Tussen het beauty-assortiment van CHANEL vind je een aantal deodorants, van spray tot stick en van verschillende geurcollecties. Voor welke kies jij? Bleu de CHANEL is een deodorant van de Bleu-geurcollectie; een houtachtige geur met noten van munt, muskus en wierook. Van de Bleu de CHANEL deodorant heb je een spray en een stick. CHANELs Allure deodorant komt van de gelijknamige geurcollectie en heeft een warme geur met noten van vanille, kokosnoot en bergamot. Hierop bestaat ook een variatie: de Allure Homme Sport CHANEL-deodorant. Deze ruikt naar pittige sinaasappel, peper en vanille en geeft je oksels een sportieve touch. Het is een aanrader om je favoriete CHANEL-parfum met dezelfde deodorant te matchen, zodat de geur van je parfum en die van je deodorant niet met elkaar clashen.

Kies jij voor een spray of stick deodorant

Je hebt keuze uit een CHANEL deodorant stick en een CHANEL deodorant spray. Maar welke is goed voor jou? Een deodorantspray is makkelijk aan te brengen. Hij droogt snel op waardoor je oksels niet nat aanvoelen. Daarnaast heeft de spray meestal een krachtigere geur. Wil je ook op andere lichaamsdelen deodorant aanbrengen, bijvoorbeeld op je rug? Dan is zo’n spray ook handig door zijn bereik. Maar een deodorantstick heeft ook zijn voordelen. De formule is vaak wat milder voor de huid, waardoor deze perfect is voor mensen met een gevoelige huid. En stick is wat subtieler aan te brengen en laat geen walm aan geur achter, wat handig is als je een deodorant touch-up doet in een openbare ruimte. Ga je veel op reis? Dan is een deodorantstick zeker een aanrader. In tegenstelling tot een spray, mag deze wel mee in het vliegtuig.

CHANEL deodorant kopen bij DOUGLAS

Spray of stick, Bleu of Allure – bij Douglas vind je een ruim aanbod aan deodorants van CHANEL. Voeg een CHANEL-deodorant toe aan je parfumbestelling om ervoor te zorgen dat je deo en parfum niet clashen. Of gebruik je nieuwe CHANEL-deodorant als toegankelijke kennismaking in de geurwereld van CHANEL. En zoals altijd geniet je bij ons van gratis verzending, kan je je bestelling gratis retourneren en krijg je twee testers naar keuze.