1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Amber Valletta

(2)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Make-upcollectie van Amber Valletta

Amber Valletta is een Amerikaanse actrice en model van Portugese afkomst. Stap in de wereld van Amber Valletta en ontdek haar keuzes – haar keuze om dankbaar te zijn, haar keuze om te groeien van de dingen waarvan ze spijt heeft, haar keuze voor authentieke schoonheid – gevangen in haar eigen make-up capsule collectie. Deze tijdloze en elegante make-up collectie is met zorg uitgekozen door het iconische model en combineert de superieure texturen met eenvoudig aan te brengen producten in een premium look & feel.

Amber’s Inspiratie

Haar prachtige collectie bestaat uit een Instant-blur Compact Powder, Snapshop Blush, Spot-on Highlighter, Look at you Mascara, Eyelight Cream Oogschaduw en het Big Impression Lipstick Pencil. Wij vroegen aan Amber wat haar inspiratie was voor het ontwikkelen van de make-up collectie.

Amber: “Deze collectie met Douglas is speciaal voor mij, omdat het de eerste keer is dat ik een samenwerking aanga voor de totstandkoming van een make-up lijn. Het laat echt zien wie ik ben en waarvan ik houd, dat maakt het voor mij extra spannend om het met iedereen te delen! De inspiratie achter mijn collectie draait volledig om natuurlijke schoonheid. Mijn doel was om vrouwen het beste van zichzelf te kunnen laten accentueren, maar hen de keuze te geven of dat nu haar ogen, lippen of wangen zijn. Ze gewoon natuurlijk mooi laten voelen en van daaruit kunnen ze verder kijken. Het proces achter het selecteren van de producten waarmee ik met Douglas zou samenwerken was goed teamwork. Ik heb verschillende producten gezien, gevoeld en thuis uitgeprobeerd. Ik heb wel eens moeten zeggen dat iets té roze was of diepere aardetinten nodig had. Op die manier ontstond de collectie, bestaande uit producten die ik zelf zou gebruiken en zou willen hebben. We zijn tot een geweldige kleine capsule collectie gekomen!”